Реалистичната миниатюра на Италия


вход

Парк Леоландия е създаден през 1971 година.В него ще намерите над 40 атракции за деца,кои от кои по-забавни и по интересни.Паркът е увеселителен парк, насочен основно към семейства с деца, но разполага и с атракции и шоу програми, насочени към хора от всички възрасти. Разходете се в образователната ферма и открийте света на животните. Тук се срещат много редки и застрашени видове, ще бъдете възхитени от цветните папагали и ще откриете много любопитни факти за техните навици. Потопете се в света на дълбокото и ще бъдете очаровани от цветните рибки на аквариума. А ако наистина сте смели, не можете да пропуснете обиколка на къщата на влечугите,а именно сред паяци, змии, игуани и скорпиони.

зона с животни и пернати

Както виждате на снимките няма много заснети кадри от мястото,но другият път ще се постарая повече.Осовен пони и папагали има огромни костенурки и всички животни от фермата.Сигурна съм че посещението на един такъв парк ще ви накара да се почувствате релаксиращо и зареждащо.След заредената енергия е време и за аквариума.Той се намира близо до входа на парк Леоландия.Там емоцията може да бъде още по голяма.

аквариум

Къщата на влечугите е малко страшна на вид. Усещането също е притеснително защото влизаш на тъмно в присъствието на змии. Тя съдържа много стъклени аквариуми като тези на снимката. Вътре живеят влечугите. Ние видяхме доста от тях, а разнообразието е голямо – около 80 вида влечуги, паяци и земноводни.

къща с влечуги

Парк Леоландия е помислил и за майките с малки деца и бременните жени. Изградена е детската стая със специални услуги,освен това можете да наемете детски колички. Също така ще намерите нагреватели за биберон или микровълнови фурни за затопляне на бебешката храна. А ако предпочитате да купите каша или храна за вашето дете в парка, ще намерите избор в Caffè Minitalia.

Сред всички забележителни места тук се намира и парк Мини Италия запазващ чара си и до ден днешен.Вътре в него се намират репродукции на най-красивите паметници в страната.Паркът почти не спира да работи като от средата на март до месец ноември работи нормално и от средата на ноември до началото на януари отваря с ново събитие под името „Омагьосана Коледа“.Ние вече три пъти посещаваме парк Леоландия.Има заведения за бързо хранене,кафенета и уютни ресторантчета.Насладете се на галерията от снимки. Това е само една малка част, но ако посетите парк Мини Италия ще се уверите че има още какво да се види.

Атракциите са разделени на три маршрута.Нужно е да изберете правилния маршрут според зависи на каква възраст е детето ви. 

  • Ако сте семейство с много малки деца, заведете ги при анимационните герои.Зоната се нарича EMOTIONS
  • Ако сте семейство с деца от различни възрасти,които обичат анимационните герои и тихите атракции, a по-възрастните братя и сестри предпочитат забавните атракции зоната се нарича FUN
  •  Ако сте семейство с приключенски деца, които обичат вълнуващи атракции и щипка адреналин подходящата зона е ADVENTURE

Атракции

ПОЧИВКА В РАЗГАРА НА ЗАБАВЛЕНИЯТА

Отпуснете се в сянката на голямата зелена площ в близост до Образователната ферма на Леоландия, децата могат да продължат да се забавляват на детската площадка пред шезлонгите и заедно с тях можете да се наслаждавате на цветните папагали на парка.

В увеселителен парк Леоландия мечтите се сбъдват. Можете да се запознаете с любимите анимационни герои на децата си, на живо в Леоландия и да си направите снимка с тях.

ВХОД СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ

Има два вида билети с фиксирана дата:

  • Билет с фиксирана дата: от €22,50, ако е закупен онлайн и изберете датата на вашето посещение предварително. Това е билет за всички които са с височина 120 см с обувките.
  • Билет с фиксирана дата/Намален: от € 20,50, ако се закупи онлайн и изберете датата на посещението си предварително, това е билетът за деца с височина между 90 и 119 см с обувки, за бременни жени,за възрастни над 65 години и за хора с увреждания.
  • До 89 см височина входът за увеселителния парк Leolandia е свободен.

Вижте още:

По следите на Пинокио

Ако ви е хатесало последвайте блога ми за повече публикации като тази!

Може да последвате блога като се регистрирате с вашият емайл в дясната странична лента.

Също така не забравяйте да гласувате в горния ляв ъгъл с бутон RATE!

Благодарим Ви!!!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s